Botnite Piele

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Botnita Savelli pentru caini AGK-L
  Fisa tehnica Material Piele Marime L Informatii Botnita Savelli pentru caini, din piele naturala, marimea L, culoare maro. Produse de inalta calitate, din piele naturala de vaca sau bivol. Sunt lucrate manual si nu contin substante chim..
  142,87 Lei
 • Mareste Botnita Savelli pentru caini AGK-M
  Fisa tehnica Material Piele Marime M Informatii Botnita Savelli pentru caini, din piele naturala, marimea M, culoare rosu Produse de inalta calitate, din piele naturala de vaca sau bivol. Sunt lucrate manual si nu contin substante chimi..
  121,16 Lei
 • Botnita Savelli pentru caini AGK-XL
  Fisa tehnica Material Piele Marime XL Informatii Botnita Savelli pentru caini, din piele naturala, marimea XL, model AGK-XL (culoare negru). Produse de inalta calitate, din piele naturala de vaca sau bivol. Sunt lucrate manual si nu con..
  170,55 Lei
 • Botnita Savelli pentru caini BGK-L
  Fisa tehnica Material Piele Marime L Informatii Botnita Savelli pentru caini, din piele naturala, marimea L, model BGK-L (culoare negru) Produse de inalta calitate, din piele naturala de vaca sau bivol. Sunt lucrate manual si nu contin ..
  100,25 Lei
 • Botnita Savelli pentru caini BGK-M
  Fisa tehnica Material Piele Marime M Informatii Botnita Savelli pentru caini, din piele naturala, marimea M, model BGK-M (culoare disponibila rosu). Produse de inalta calitate, din piele naturala de vaca sau bivol. Sunt lucrate manual s..
  86,80 Lei
 • Botnita Savelli pentru caini BGK-XL
  Fisa tehnica Material Piele Marime XL Informatii Botnita Savelli pentru caini, din piele naturala, marimea XL, model BGK-XL (culoare disponibila maro) Produse de inalta calitate, din piele naturala de vaca sau bivol. Sunt lucrate manual..
  112,23 Lei
Cele mai vândute