Hamuri Piele

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Ham Savelli pentru caini SGT-L
  Fisa tehnica Material Piele Marime L Informatii Ham Savelli pentru caini, din piele naturala, marimea L, model SGT-L (culoare negru) Produse de inalta calitate, din piele naturala de vaca sau bivol. Sunt lucrate manual si nu contin subs..
  135,40 Lei
 • Ham Savelli pentru caini SGT-M
  Fisa tehnica Material Piele Marime M Informatii Ham Savelli pentru caini, din piele naturala, marimea M, model SGT-M (culoare rosu) Produse de inalta calitate, din piele naturala de vaca sau bivol. Sunt lucrate manual si nu contin substante..
  112,91 Lei
 • Ham Savelli pentru caini SGT-S
  Fisa tehnica Material Piele Marime S Informatii Ham Savelli pentru caini, din piele naturala, marimea S, model SGT-S (culoare maro) Produse de inalta calitate, din piele naturala de vaca sau bivol. Sunt lucrate manual si nu contin subst..
  99,46 Lei
 • Ham Savelli pentru caini SGT-XL
  Fisa tehnica Material Piele Marime XL Informatii Ham Savelli pentru caini, din piele naturala, marimea XL, model SGT-XL (culoare maro) Produse de inalta calitate, din piele naturala de vaca sau bivol. Sunt lucrate manual si nu contin su..
  160,84 Lei
 • Ham Savelli pentru caini SPR-L
  Fisa tehnica Material Piele Marime L Informatii Ham Savelli pentru caini, din piele naturala, marimea L, model SPR-L (culoare maro) Produse de inalta calitate, din piele naturala de vaca sau bivol. Sunt lucrate manual si nu contin subst..
  142,87 Lei
 • Ham Savelli pentru caini SPR-M
  Fisa tehnica Material Piele Marime M Informatii Ham Savelli pentru caini, din piele naturala, marimea M, model SPR-M (culoare rosu) Produse de inalta calitate, din piele naturala de vaca sau bivol. Sunt lucrate manual si nu contin subst..
  116,65 Lei
Cele mai vândute