BioMill Adult Maxi

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Biomill ADULT MAXI Breeders 20 kg cu pui
   Biomill Swiss Professional ADULT MAXI Breeders 20 kg Hrană completă pentru câini adulți de talie mare MAXI CROC: crochetă mare adaptată la aparatul masticator HIGH PROTEIN: pentru un corp puternic și atletic CHICKEN PLUS: conține pui proaspăt SKIN & COAT: semințe de in și biot..
  217,00 Lei
 • Biomill ENERGY Breeders 20 kg
  Biomill Swiss Professional ADULT ENERGY Breeders 20 kg Hrană completă pentru câini adulți cu un nivel ridicat de activitate/ câini de muncă de talie medie/mare HIGH PERFORMANCE: conține un nivel ridicat de proteină/grăsime pentru performanță maximă NATURAL DEFENCES: conține un nivel mai mar..
  238,00 Lei
 • Biomill Breeders Sensitive Miel si Orez 20 kg
  Biomill Swiss Professional ADULT LAMB & RICE Breeders 20 kg Hrană completă pentru câini adulți de talie mare LAMB PLUS: conține carne proaspătă de miel . SELECTIVE PROTEINS: nu conține soia, nu conține gluten de porumb SKIN & COAT: semințe de in și biotină pentru o piele și o blană..
  247,00 Lei
 • Biomill Breeders Sensitive Somon si Orez 20 kg
   Biomill Swiss Professional ADULT SALMON & RICE Breeders 20 kg Hrană completă pentru câini adulți de talie medie/mare SALMON PLUS: conține carne proaspătă de somon . SELECTIVE PROTEINS: nu conține soia, nu conține gluten de porumb, nu conține grâu SKIN & COAT: semințe de in ..
  298,00 Lei
 • Biomill SENIOR Breeders 20 kg
  Biomill Swiss Professional ADULT SENIOR Breeders 20 kg     Hrană completă pentru câini cu o vârstă de peste 8 ani de talie medie/mare     LOW FAT: conține un nivel scăzut de grăsime ..
  224,00 Lei
Cele mai vândute