Hrana Delikan

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Delikan CD Classic 10 kg
  Delikan Classic este produs şi în conformitate cu cele mai recente descoperiri ştiinţifice. Tehnologia a avansat, ceea ce face hrana uşor digerabilă pentru câini, iar conţinutul de vitamine, minerale şi oligoelemente este bine echilibrat. Amidonul este fiert şi convertit într-o sursă rapidă de energ..
  83,00 Lei
 • Delikan CD Classic 20 kg
  Hrană uscată completă pentru câini adulţi, potrivită pentru orice rasă. Hrana este preparată din ingrediente de înaltă calitate, folosind cele mai recente tehnologii certificate. Delikan Classic este produs şi în conformitate cu cele mai recente descoperiri ştiinţifice. Tehnologia a avansat, ceea..
  160,00 Lei
 • DELIKAN ORIGINAL ADULT 12KG+1KG GRATIS
  Componenta principală din hrană este carnea uscată de pasăre, care reprezintă o sursă bogată de proteine. Totodată, extractul de somon are o influenţă benefică îmbunătăţind calitatea blănii. Hrana nu conține grâu, porumb, soia și carne de porc. Compoziţie: Carne dezhidratată de pasăre - 41 ..
  143,00 Lei
 • DELIKAN ORIGINAL BALANCE 12KG+1KG GRATIS
  Componenta principală din hrană este carnea uscată de pasăre, care reprezintă o sursă bogată de proteine. Mai mult, conţinutul de grăsime şi proteine este special adaptat pentru a acoperi nevoile câinilor cu un nivel normal de activitate. Delikan Original Balance excelează în satisfacerea tuturor ne..
  123,00 Lei
 • DELIKAN ORIGINAL VITA 12KG+1KG GRATIS
  Carnea de vită de calitate superioară împreună cu orezul formează baza nutriţională ideală care acoperă toate nevoile de bază ale câinelui. Hrana conţine acizi graşi Omega 3 şi Omega 6, care menţin sănătatea pielii şi blănii câinelui Compoziţie: Carne deshidratată de vită- 42%, orez- 35%, grăs..
  139,00 Lei
 • DELIKAN CD MIEL&OREZ 15 KG
  Ingredientele utilizate îndeplinesc cele mai stricte cerinţe de calitate, având o valoare nutritivă ridicată, asigurând o digestibilitate optimă şi un risc scăzut de alergii. Compoziţia, procentul de proteine şi grăsimi îndeplinesc toate cerinţele nutritive ale câinilor adulţi. Palatabilitatea hrane..
  179,00 Lei
 • DELIKAN CD VITA/OREZ 15 KG
  Beneficiile acestui tip de hrană sunt oferite de carnea de vită, aceasta fiind principalul ingredient de origine animală şi de orez. Nu sunt utilizate alte ingrediente de origine vegetală, care ar putea cauza alergii ( precum soia, grâul). Preţul avantajos nu este singurul avantaj, CD vită şi orez a..
  139,00 Lei
 • Delikan Maximo Maintenance 20 kg
  Carnea uscată de înaltă calitate utilizată (miel - 30%), asigură o digestie optimă a proteinelor. Porumbul şi orezul furnizează cantitatea necesară de carbohidraţi. Hrana nu conține grâu sau soia. Grăsimile (grăsime de pasăre, ulei somon) asigură un aport sănătos de acizi graşi Omega 3 şi Omega 6. A..
  158,00 Lei
 • Delikan Maximo Miel - Toate Rasele-20kg
  Carnea uscată de înaltă calitate utilizată (miel - 30%), asigură o digestie optimă a proteinelor. Cerealele (porumb şi extracte de porumb, orez) asigură un aport optim de carbohidraţi. Doar grăsimile (cum ar fi grăsimea de porc şi uleiul de somon) ca o sursă de energie, asigură un aport optim de aci..
  188,00 Lei
 • Delikan Fit 20 kg
  Hrană uscată completă pentru câini adulţi, potrivită pentru orice rasă. Compoziţia echilibrată de ingrediente şi noua formulă asigură o digestibilitate ridicată şi o aromă deosebită fiind acoperite toate necesităţile nutritive ale câinelui Ingrediente: cereale și produse secundare (grâu, porumb),..
  122,00 Lei
Cele mai vândute