Hrana Delimill Swiss

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • DELIMILL ESSENTIALS -MINI ADULT 3KG
    Descriere: ESSENTIALS MINI ADULT de la  Delimill este o hrană completă, echilibrată de înaltă calitate destinată câinilor de talie mică în faza de creştere (adult: până la o greutate de 10 kg). Provocarea specială este de a crea o hrană pentru câinii de talie mica care să aibe ener..
  55,00 Lei
 • DELIMILL ESSENTIALS MAXI ADULT 15KG
    Descriere: ESSENTIALS MAXI ADULT de la  Delimill este o hrană completă şi echilibrată de înaltă calitate destinată câinilor adulţi de talie mare (peste 25 de kg) cu o activitate normală. Această hrană conţine tot ce are nevoie câinele dumneavoastra pentru a rămâne într-o formă exce..
  154,00 Lei
 • DELIMILL ESSENTIALS SENSITIVE SOMON 15KG
    Descriere: ESSENTIALS SENSITIVE SALMON de la Delimill este o hrană completă de înaltă calitate pentru toţi câinii cu un sistem digestiv sensibil. Essentials Sensitive Salmon de la Delimill conţine o cantitate ridicată de somon (25,5 %). Această hrană conţine tot ce are ne..
  177,00 Lei
 • DELIMILL ESSENTIALS SENSITIVE CU MIEL 15 KG
    Descriere: ESSENTIALS SENSITIVE LAMB de la  Delimill este o hrană completă de calitate pentru toţi câinii cu un aparat digestiv sensibil. Essentials Lamb de la Delimill conţine o cantitate mare de miel (25,5 %). Această hrană conţine tot ce are nevoie câinele dumneavoastra pe..
  166,00 Lei
 • DELIMILL ESSENTIALS - HUNTER SPORT 20KG
    Delimill Hunter Sport   Delimill Hunter Sport este o hrana completa si echilibrata special conceputa pentru caini adulti cu un nivel ridicat de activitate sau caini de lucru. Aceasta hrana contine toate ingredientele necesare pentru a asigura performanta cainelui dumneavoastra. ..
  157,00 Lei
Cele mai vândute