Hrana Equilibrio

Hrana pentru caini trebuie sa fie de calitate pentru a evita problemele de sanatate. Cainii juniori dar si cei adulti au nevoie de hrana realizata din ingrediente de  cea mai buna calitate, pentru a se putea dezvolta normal si a avea o stare buna de sanatate. Equilibrio este un brand ce realizeaza hrana din ingrediente naturale, vitamine, fibre si proteine. 

 

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • EQUILIBRIO ADULT RASE MARI 25 KG
  Indicatii: Hrana completa pentru caini adulti de talie mare si gigant. Talie mare- incepand de la varsta de 18 luni; talie gigant- de la varsta de 24 de luni.  Ingrediente: Pui dezosat, porumb galben, orz, faina de peste, faina de porumb, grasime de pui (conservata cu mix natural d..
  281,00 Lei
 • EQUILIBRIO ADULT SENSITIVE CU SOMON 25 KG
  Indicatii: Hrana completa pentru caini adulti. Ingrediente: Orez, proteina din soia hidrolizata, somon, drojdie de bere uscata, pulpa de sfecla, grasime de pasare (conservata cu mix natural de tocoferoli si ulei de rozmarin), ulei de peste, dicalciu fosfat, seminte de in macinate, inulina,ol..
  293,00 Lei
 • EQUILIBRIO ADULT -25 KG
  Indicatii: EQUILIBRIO ADULT DOGS 25 KG- HRANA SUPERPREMIUM PENTRU CAINI ADULTI Ingrediente: Carne de pui dezosata,carne de peste, orez, porumb galben macinat, gluten din faina de porumb, drojdie de bere uscata, seminte de in macinate, praf de oua, grasime de pasare (conservata cu mix de toco..
  261,00 Lei
 • EQUILIBRIO ADULT RASE MICI 25 KG
  Indicatii: hrana completa pentru caini. Ingrediente: Carne de pui dezosata,carne de peste, orz, porumb galben macinat, gluten din faina de porumb, praf de oua, grasime de pasare (conservata cu mix de tocoperoli si ulei de rozmarin), ulei de peste, drojdie de bere uscata, seminte de in macina..
  310,00 Lei
Cele mai vândute