Hrana Flatazor

Hrana pentru caini fabricata in Franta, din ingrediente de calitate, fara coloranti si aditivi. Produsele Flatazor Prestige au fost fabricate pentru a îndeplini toate nevoile nutriționale câinelor în orice etapă a vieții și pentru orice talie.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Flatazor Prestige Adult Sensible (Pui/Rata/Curcan) 15Kg
  Hrană completă ușor digerabilă pentru câini adulți de orice talie cu intoleranță alimentară sau care au probleme hepatice. Flatazor Prestige Adult Sensible Pui-Rață-Curcan este o hrană completă ușor digerabilă pentru câini adulți de oric..
  269,00 Lei
 • Flatazor Prestige Adult Somon- Fara Cereale 12Kg
   Nutriment integral pentru câini  fără cereale cu somon. Rețeta nu conține cereale, gluten și fără alergeni, cu ingrediente ușor digerabile și non-alergene, cum ar fi somonul, cartofii și mazărea. Digestia sănătoasă este garantată de substanțele nutritive echilibrate și anghinare, care ..
  239,00 Lei
 • Flatazor Protect Senior 12Kg
  Flatazor Protect Senior este o hrană completă ușor digerabilă pentru câini seniori pentru a preveni semnele de îmbătrânire și / sau funcțiile fiziologice atenuate. Beneficii:     Antioxidanti naturali: fibrele de me..
  238,00 Lei
 • Flatazor Protect Digest 12Kg
  Flatazor Protect Digest este o hrană completă ușor digerabilă pentru câini adulți în scopuri nutriționale speciale: "Reducerea intoleranței alimentare la anumite ingrediente si nutrienți" Beneficii:     Ingrediente usor digerabile si extracte de plante pentru protectia ficatului:..
  233,00 Lei
 • Flatazor Protect Dermato 12Kg
  Flatazor Protect Dermato este o hrană completă ușor digerabilă pentru câini adulți cu probleme la nivelul pielii sau părului. Beneficii:   Antioxidanti naturali: fibrele de mere bogate in polifenoli, antioxidanti care prote..
  263,00 Lei
Cele mai vândute