Hrana Josera

Hrana Josera este tipul de hrană potrivit pentru orice câine. Ingredientele atent selectate, procesul fin de preparare si ambalajul care păstrează aroma garantează succesul hranei Josera. Josera contine doar ingrediente naturale de calitate superioară, provenite din Germania. Fabricata in Germania

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Josera Adult Economy 20kg
  JOSERA Economy este un aliment complet uscata pentru cainii adulti, care acoperă în întregime nevoia lor de substante nutritive . Avantaje de utilizare:Proteine ​pentru creşterea normală şi constructia musculara ,grăsime pentru a furniza energie si strat adipos sanatos si blana stralucitoare ,nivel..
  112,00 Lei
 • Josera Premio Adult 18 kg
  Pentru câini adulți. Ingrediente: cereale, carne și subproduse de origine animală, uleiuri și grăsimi, subproduse de origine vegetală, minerale. Analiză tipică Cantitate Proteină brută 25,0 % Conținutul de grăsime 10,0 % Fibre alime..
  118,00 Lei
 • Josera Active 20 Kg
  Conținut echilibrat de nutrienți pentru câini cu multă energie. Josera Active este alegerea ideală pentru câini cu multă energie. Datorita conținutului echilibrat de porumb, carne și orez este un aliment ușor, dar cu toți nutrienții necesari câinelui. Ingrediente: făină de carne de pasăre (car..
  169,00 Lei
 • Josera Adult Regular 20 Kg
  Josera REGULAR este o hrană uscată din ingrediente alese, conține carne de pui. Ca sursă de carbihodrați conține orez ușor de digerat. Acizii grași omega 3 și 6 asigură o piele sănătoasă și o blană strălucitoare. Ingrediente: porumb, făină de carne de pasăre, făină de porumb, grăsime de pasăre, ..
  167,00 Lei
 • Josera Adult Sensitive 20Kg
  Hrană uscată completă pentru câini adulți.JOSERA SENSITIVE conține ingrediente ușor digerabile, astfel este alegerea ideală pentru câini cu sistem digestiv sensibil. Ca sursă de proteine conține carne de pui, iar ca sursă de carbohidrați conține orez. Ingrediente: făină de carne de pasăre, ore..
  167,00 Lei
 • Josera Family 15Kg
  Josera Family pentru cățele gestante/lactante și căței de până 8 săptămâni. Bogată în energie și proteine esențiale. Completează alimentația cățelușilor și întărește cățelele. Josera Family este o hrana bogata în energie şi proteine nutritive. Biotina asigură dezvoltarea unui strat de piele sana..
  165,00 Lei
 • Josera Balance 15 kg
  Josera Balance oferă nutriția perfectă pentru câini mai bătrâni și mai puțin activi. Cu Josera Balance câinele se poate bucura de o hrană delicioasă, ușpr de digerat, cu un conținut redus de proteine și grăsimi. Hrana uscată Josera Balance a fost concepută special pentru metabolismul câinilor mai..
  165,00 Lei
 • Josera Optiness 15 kg
  Josera Optiness este cea mai bună alegere pentru câini adulți cu nivel de activitate normal care preferă un gust delicios și au nevoie de nutriție de calitate. Cartofii sănătoși și carnea moale de miel fac din Josera Optiness o hrană delicioasă și ușor de digerat. Conținutul redus de proteine din..
  167,00 Lei
 • Josera Festival 15 kg
  Josera Festival este hrana potrivită pentru câini adulți cu gusturi fine. Este o mâncare uscată de calitate înaltă și bine echilibrată care conține toate substanțele nutritive de care are nevoie un câine. Crochetele cu somon delicios și orez sunt învelite de un sos praf delicios și pot fi înmuiate î..
  175,00 Lei
 • Josera Miel & Orez 15 Kg
  Beneficii : -Un strat lucios si o piele sanatoasa sunt indicii de alimentare corects pentru caine. Acest lucru este asigurat de acizi grasi, vitamine, cupru si zinc legate organic. -Super calitate premium cu materii prime atent selectate asigurand o digestibilitate mare potrivita pentru cainii cu ..
  157,00 Lei
 • Josera Meniu Pasare 15 Kg
  Hrană uscată delicioasă și cu multă carne pentru câini adulți de o activitate medie. Caracteristici: -extrem de bine de digerat -nu conține soia și grâu -nu conține coloranți, conservanți artificiali -conținut ridicat de carne, pura carne de pasăre Piele și păr: asigură o piele săn..
  156,00 Lei
 • Josera Adult Large Breed 15 kg
  Ingrediente : făină de carne de pasăre 28,6%; orez; porumb; grăsime de pasăre; făină de porumb; pulpa de sfeclă de zahăr; făină de somon 3%;proteine ​​de pasăre hidrolizate; proteine ​​vegetale hidrolizată; drojdie; clorură de sodiu; pulbere de cicoare; clorură de potasiu; carne de midii uscate. ..
  167,00 Lei
 • Josera Sensi Plus 15 kg
  Rețeta echilibrată Josera SensiPlus a fost special concepută pentru câini cu sistem digestiv sensibil. Datorită ingredientelor valoroase conținute, hrana corespunde celor mai înalte standarde în ceea ce privește gustul și digerabilitate. Conține carne de rață și pasăre atent gătită, este ușor de dig..
  172,00 Lei
 • Josera Sensi Adult 15 Kg
  - Datorită fibrelor alimentare individual-selectate și ingredientelor ușor digerabile, reglementează procesul digestiv, reducând astfel cantitatea de fecale. - Datorită conținutului ridicat de energie este o hrană ideală pentru câini active cu digerarea sensibilă. - Cu taurină și L-carnitină ..
  189,00 Lei
 • Josera Family Pus 15 Kg
  Josera FamilyPlus e special ajustată la cerinţele nutriţionale ale cățelelor gestante şi care alăptează şi e bună şi pentru micii căţeluşi. Are un nivel ridicat de energie şi proteine, precum şi o compoziţie nutrițională cu antioxidanți ideală pentru perioada de dinainte şi de după naștere. Ingredie..
  179,00 Lei
 • Josera High Energy 15 kg
  Josera High Energy a fost special concepută pentru câini adulți sportivi, de muncă sau vânătoare care au nevoie de o hrană consistentă, bogată în proteine. E potrivită și pentru cei subnutriți/slabi Josera High Energy este destinată câinilor foarte activi care au nevoie de multă energie. Câinii s..
  172,00 Lei
 • Josera Adult Active Nature 15Kg
  ste o hrană de înaltă calitate, cu rețetă cu setare fină din ingrediente naturale de cea mai bună calitate, care satifcat cel mai bine nevoile de energie a animalelor de companie cu activitate ridicată. Conține o cantitate ridicată de cane de miel de calitate premium și carne de pasăre gustoasă. ..
  186,00 Lei
 • Josera Rata & Cartofi Fara Cereale 15 Kg
  Hrană uscată pentru câini adulți. Nu conține cereale, ideal pentru câini cu alergie la cereale, este cu carne de rață. nu conține cereale cu carne de rață potrivit și pentru câini cu sistem digestiv sensibil cantitate redusă de proteine și grăsimi Nu conține coloranți, conserva..
  192,00 Lei
 • Josera Somon & Cartofi Fara Cereale 15Kg
  Beneficii : -Fără adaos de cereale. Foarte potrivita pentru cainii cu intolerantă la toate tipurile de cereale. -Piele si blana. Un strat lucios si o piele sanatoasa sunt indicii de alimentare corectă ale cainele tau. Acest lucru este asigurat de acizi grasi, vitamine si cupru legate organic ..
  198,00 Lei
 • Josera Profiline Agilo 15 kg
  Josera Profiline Agilo este o hrană completă și completă pentru câini adulți foarte activi. Nivelul caloric al acestei mâncări a fost special ajustat pentru cerințele nutriționale ale câinilor cu nivel mare de activitate. Carnea de pasăre utilizată este de cea mai bună calitate și corespunde standar..
  146,00 Lei
 • Josera MinisBest 15Kg
  Hrana Josera MinisBest răspunde perfect nevoilor câinilor mici aflați în creștere. Datorită conținutului de acizi grași și proteine, favorizează sănătatea pielii și strălucirea blănii. Hrana MinisBest este și o alternativă la hrana Miniwell pentru câini adulți activi de talie mică . Hrana MinisBest ..
  188,00 Lei
 • Josera Miniwell 15Kg
  Josera Miniwell este un aliment special adaptat la nevoile nutriționale ale câinilor de rasă mică (până în 10 kg). Crochetele Josera Miniwell sunt special concepute pentru a se potrivi maxilarelor mici. Deoarece conține carne de pasăre ușor de digerat, Josera Miniwell este o hrană perfectă pentru câ..
  179,00 Lei
Cele mai vândute