Hrana Kennels Favourite

Hrana pentru caini Kennels , este o hrana superpremium fabricata in Olanda, din ingrediente atent selectionate, ingrediente de o calitate superioara.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • KENNELS` FAVOURITE ACTIVE DOG 20 KG
  Kennels` Favourite ACTIVE DOG este o hrana pentru caini super premium, pentru cainii adulti care duc o viata activa. Contine carne de pasare si extract de Yucca schidigera pentru controlul mirosului. ANALIZA: Carne deshidratata de pasare, porumb, orz, grasimi de pasari de curte, pulpa de sfecla ..
  197,00 Lei
 • KENNELS` FAVOURITE ACTIVE RINGS 20 KG
  Hrana Super Premium Recomandata pentru caini adulti de toate taliile, care duc o viata activa. Hrana Active Rings de la Kennels’ Favourite este o mancare uscata, bogata in carne proaspata de pui si extract de Yucca schidigeria. Acest extract are roulu de control al  mirosurilor neplacute. Est..
  197,00 Lei
 • KENNELS` FAVOURITE - MIEL SI OREZ 20 KG
  KENNELS FAVOURITE MIEL SI OREZ –ANTIALERGICA Calitate super premium Caini adulti de toate rasele, in special pentru cei care au probleme digestive sau/ori alergii alimentare sau alte forme de intolerante: de rinichi, de piele, probleme cu naparlirea sau supraponderali - hrana caini antialergica. ..
  237,00 Lei
 • KENNELS` FAVOURITE HIGH POWER 20 KG
  HRANA SUPER PREMIUM CAINI ACTIVI Cainii care practica sport sau duc un stil de viata foarte activa – caini activi Cainii care lucreaza (ex. caini de politie, caini de garda,caini de vanatoare, caini de salvamont, caini de paza, caini de stana) Femelele gestante sau femele in perioada alaptarii. ..
  242,00 Lei
 • KENNELS` FAVOURITE ADULT DOG 20 KG
  KENNELS FAVOURITE ADULT DOG - Cainii adulti de toate rasele - Catelele insarcinate si care alapteaza de toate rasele - Cainii seniori de toate rasele Kennels` Favourite ADULT DOG este mancare uscata caini superpremium pentru cainii adulti de toate rasele. Contine carne de pasare, este bogata..
  257,00 Lei
Cele mai vândute