Hrana Le Chef

Hrana caini Le Chef , hrana de inalta calitate, fabricata din ingrediente de inalta calitate , cu un raport calitate-pret imbatabil si incontestabil. Fabricata in Spania

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • LE CHEF ENERGY - 20 KG
  Hrana special creata pentru cainii activi, caini de paza, caini de lucru, caini de vanatoare care au nevoie de un aport sporit de proteine si energie.Calitate controlata de către medicii veterinari. MATERII PRIME: Carne si derivate de origine animala, Uleiuri si grasimi, Derivate de origine veget..
  114,00 Lei
  Bazat pe 2 recenzii.
 • LE CHEF DIARY-20 kg
  Hrana completa pentru caine adult. Calitate controlata de către medicii veterinari MATERII PRIME PENTRU MANCAREA USCATA: Cereale, Carne si derivate de origine animal, Uleiuri si grasimi, Derivate de origine vegetala, Substante minerale. CONSTITUENTII ANALITICI: Proteina bruta 26%, ..
  104,00 Lei
 • MIDELCAN ENERGETICO - 20 Kg
  Hrana completa pentru caini adulti, Inima puternica, Dinti sanatosi, Blana si piele sanatoase, Sistem osos puternic,Muschi puternici. Carne deshidratata de miel, organe de miel deshidratate, orez, porumb, grasime de pasare si vita, legume, ulei de peste, minerale. CONSTITUENTII A..
  105,00 Lei
Cele mai vândute