Hrana Nativia

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Nativia Active Vita si Orez 15 kg
  Mai multă energie sub formă de grăsimi şi L-carnitină. Suplimentat cu sulfat de condroitină și glucozamină pentru protecția articulațiilor. Conţine extract de Silybum marianum pentru sprijinarea funcției hepatice. Oligoelemente sub formă de chelați organici, pentru o mai bună biodisponibili..
  224,00 Lei
 • Nativia Adult Pui si Orez 15 kg
  Conţinutul de Yucca ajută la reducerea mirosului urât. Suplimentat cu prebiotice şi probiotice pentru sprijinirea imunităţii. Sursă echilibrată de acizi graşi omega 3 şi 6 pentru o piele şi blană sănătoasă. Sursă naturală de fibre pentru sprijinirea digestiei. Rețeta noastră respectă leg..
  198,00 Lei
 • Nativia Adult Miel si Orez-toate rasele- 15 kg
  Formulă hipoalergenică. Conţinutul de Yucca ajută la reducerea mirosul urât. Formulă uşor digerabilă. Sursă echilibrată de acizi graşi omega 3 şi 6 pentru o piele şi blană sănătoasă. Rețeta noastră respectă legile naturale ale nutriției la câine. Componentele uzuale precum cerealele sau ..
  219,00 Lei
 • Nativia Adult Maxi Pui si Orez 15 kg
  Suplimentat cu sulfat de condroitină și glucozamină pentru protecția articulațiilor.                        Conţinutul de Yucca ajută la reducerea mirosul urât. Suplimentat cu prebiotice şi probiotice pentru sprijinirea imunităţii. ..
  214,00 Lei
 • Nativia Senior-Light Pui si Orez 15 kg
  Conţinutul de Yucca ajută la reducerea mirosul urât. Mai puține calorii pentru câinii cu activitate scăzută. Suplimentat cu prebiotice şi probiotice pentru sprijinirea imunităţii. Sursă echilibrată de acizi grași omega 3 și 6 pentru o piele și blană sănătoasă. Rețeta noastră respectă leg..
  255,00 Lei
Cele mai vândute