Hrana Umeda Platinum

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Platinum Meniu Cu Pui 12 x 375gr
  HRANA NATURALA UMEDA PENTRU CAINI ADULTI SORTIMENT PUI CU OREZ SI LEGUME. Platinum este o mancare pentru caini (hrana premium), completa, facuta din cel putin 83% carne proaspata de pui. Cele mai bune bucati de carne de pui sunt gatite delicat in sucul lor propiu cu orez, legume si uleiuri; ..
  101,00 Lei
 • Platinum Menu Peste & Pui 12 x 375gr
  HRANA NATURALA UMEDA PENTRU CAINI ADULTI SORTIMENT PESTE SI PUI Platinum este o mancare pentru caini (hrana premium), completa, facuta din cel putin 57% carne proaspata de pui si 26% carne proaspata de peste (ton si sardine). Cele mai bune bucati de carne de pui si peste sunt gatite delica..
  101,00 Lei
 • Platinum Menu Curcan & Somon 12 x 375gr
  HRANA NATURALA UMEDA PENTRU CAINI ADULTI SORTIMENT CURCAN SI SOMON Platinum este o mancare pentru caini (hrana premium), completa, facuta din cel putin 63% carne proaspata de curcan si 20% carne proaspata de peste (somon). Cele mai bune bucati de carne de curcan si peste sunt gatite delicat in ..
  101,00 Lei
 • Platinum Menu Peste Proaspat 12 x 375gr
  HRANA NATURALA UMEDA PENTRU CAINI ADULTI SORTIMENT PESTE Platinum este o mancare pentru caini (hrana premium), completa, facuta din cel putin 83% carne proaspata de peste (pastrav, ton si sardine). Cele mai bune bucati de carne de peste sunt gatite delicat in suc propriu cu cartofi uscati, mazare..
  91,56 Lei
Cele mai vândute