BioMill Swiss

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Biomill Mini Junior cu pui 8kg
  Hrană completă pentru cățeluși de talie mică CHICKEN PLUS: conține pui proaspăt MINI CROC: crochete mici adaptate la aparatul masticator NATURAL DEFENCES: Suplimente de vitamina E, C, seleniu și zinc SKIN & COAT: semințe de in și acizi grași omega 3/6 pentru o piele și o blană sănăto..
  123,00 Lei
 • Biomill Breeders Puppy Starter 20 kg
  Hrană completă pentru cățeluși după faza de alăptare     CHICKEN PLUS: conține pui proaspăt NATURAL DEFENCES: Suplimente de vitamina E, C, seleniu și zinc SKIN & COAT: semințe de in și biotină pentru o piele și o blană sănătoasă BEST DIGESTION: Fructooligozaharide (FOS) pentru o ..
  228,00 Lei
 • Biomill JUNIOR MEDIUM Breeders 20 kg
   Biomill Swiss Professional JUNIOR MEDIUM Breeders 20 kg  Hrană completă pentru cățeluși de talie medie în creștere CHICKEN PLUS: conține pui proaspăt NATURAL DEFENCES: Suplimente de vitamina E, C, seleniu și zinc SKIN & COAT: semințe de in și biotină pentru o piele și o bl..
  227,00 Lei
 • Biomill JUNIOR MAXI Breeders 20 kg
   Biomill Swiss Professional JUNIOR MAXI Breeders 20 kg Hrană completă pentru cățeluși de talie mare în creștere MAXI CROC: crochetă mare adaptată la aparatul masticator CHICKEN PLUS: conține pui proaspăt NATURAL DEFENCES: Suplimente de vitamina E, C, seleniu și zinc SKIN & CO..
  218,00 Lei
 • Biomill Mini Junior Sensitive Cu Miel 4 Kg
  Hrană completă pentru cățeluși sensibili de talie mică   LAMB PLUS: conține miel proaspăt MINI CROC: crochete mici adaptate la aparatul masticator NO BEEF,NO CHICKEN: carnea de miel este singura sursă de carne, nu conține produse lactate GLUTEN FREE: nu conține grâu, porumb, soia NATURAL ..
  108,00 Lei
Cele mai vândute