Josera

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Josera Junior 20KG
  Josera Junior este o hrană uscată completă în special pentru căței.  Cățeii au un metabolism rapid, sunt în continuuă creștere. Este foarte important ca dezvoltarea mușchilor, oaselor și a organelor interne să fie în concordanță. Ingrediente: făină de carne de pasăre, porumb, orez, făină de ..
  166,00 Lei
 • Josera Kids 15Kg
  Josera Kids sprijină cățeii începând de la 8 săptămânii în etapa importantă de creștere. Această hrană din ingrediente naturale a fost special ajustată la cerințele cățeilor de rasă medie și mare cu o constituție puternică. Are o rație optimă calciu-fosfor, multă vitamina C, mangan și cupru pentru d..
  169,00 Lei
 • Josera Sensi Junior 15 Kg
  Hrană uscată ușor de digerat pentru căței activi în curs de creștere și dezvoltare și/sau pentru căței cu sistemul digestiv sensibil. Caracteristici: -rață și somon -îmbunătățește performanța -fibre dietetice, în reglementarea de digestie -nu conține soia, grâu, porumb Digestie con..
  174,00 Lei
 • Josera Young Star Fara Cereale 15 kg
  Josera YoungStar sprijină cățeii din a 8-a săptămână de viaţă în perioada de creștere. Hrana e naturală, nu conține cereale, are o rație ideală de calciu-fosfor, multă vitamina C, mangan şi cupru. Acest complex vital de substanțe nutritive favorizează formarea oaselor şi a unor articulații sănătoase..
  198,00 Lei
Cele mai vândute